Gravity


gravityy Gravity

gravity3a Gravity

 

 

 

http://soundcloud.com/fina-ladiba-fihanta/gravity-sara-bareilles-cover-1

Something always brings me back
to you…
It never takes too long….
No matter what I say or do
I’ll still feel you here ‘til the moment I’m gone….

You hold me without touch…
You keep me without chains…
I never wanted anything so much…
than to drown in your love…
and not feel your reign….

Set me free, leave me be….
I don’t want to fall another moment into your gravity…

Here I am and I stand so tall…
just the way I’m supposed to be…
But you’re on to me and all over me…

You loved me ‘cause I’m fragile…
When I thought that I was strong….
But you touch me for a little while…
and all my fragile strength is gone….

I live here on my knees as I try to make you see that you’re
everything I think I need here on
the ground….

But you’re neither friend nor foe
though I can’t seem to let you go…
The one thing that I still know is
that you’re keeping me down….

You’re keeping me down, yeah,
yeah, yeah, yeah…

You’re on to me, on to me, and all
over…

Something always brings me back
to you….
It never takes too long….

(Sara Bareilles-Gravity)

 

 

 

Selamat 3 tahun bersama ya, @slmnfariz. Dari dulu sampe sekarang dan nanti, you’re my gravity. Tempat aku kembali.

Mengirim cinta lewat setangkup doa,
@Ladibaa

Nb: iya, fotonya emang rada absurd nggilani maksimal. Coveran lagunya di soundcloud (link paling atas) juga enggak banget. Biarin.

  1. #1 by ayu on May 2, 2013 - 9:06 AM

    tapi gw suka ahaaha itu gambar pertama jg hhmmm…. gueeeh bangeettt… mau melipir segimana jauhnya jg yah balik-balik lagi #upscurhat

  2. #2 by Fina Ladiba on May 2, 2013 - 12:04 PM

    hyahahahah~ iya banget. mau gimanapun melanglang buana ke galaksi lain balik-baliknya tetep ke ‘sono’. Ahahahah :’)

  3. #3 by dianratnasari on May 2, 2013 - 11:55 PM

    cie ayu..bener bener…bener banget yu…

  4. #4 by dianratnasari on May 3, 2013 - 12:09 AM

    komenku masuk ga ya?

  5. #5 by Fina Ladiba on May 3, 2013 - 3:06 AM

    @mbak dian: ciyeee mbak dian galau komennya masuk apa enggak mulu daritadi -__-

  6. #6 by Nuary on May 19, 2013 - 7:03 AM

    Ah, memang orang yang kelahiran tanggal 9 Januari itu jiwa seninya ada bangeeettt… kecuali gw.. hahahaha.. Kereeen finaaa suara luuuuu…

  7. #7 by Fina Ladiba on May 19, 2013 - 7:54 AM

    huahahahahahha tapi fotonya bikin ngakak yak? :P
    Enggak kali nu, suara lu serak serak gatel gitu kayak pidi baiq :p

  8. #8 by Nuary on May 19, 2013 - 8:06 AM

    Bedooon.. Itu mah emang lagi serak yaa.. Orang abis radang gituuu..

  9. #9 by Fina Ladiba on May 19, 2013 - 9:50 AM

    bedon apaan sih nu daritadi bedon bedon mulu lu ah

  10. #10 by Nuary on May 19, 2013 - 1:34 PM

    Istilah lebih halus dari bego.. Sama kaya anjrit atau anjirnya anjing atau asemnya asu dan sebagainya lah. haha

  11. #11 by Fina Ladiba on May 19, 2013 - 9:28 PM

    dasar anak tangerang ngomongnya suka kasar :/

  12. #12 by Nuary on May 21, 2013 - 2:20 AM

    jangan suka men-generalisir.. masih banyak orang tangerang lain yang omongannya bagus..

  13. #13 by finaladiba on May 21, 2013 - 2:45 AM

    kan hobinya ceramah kan…..

(will not be published)

Before you post, please prove you are sentient.

what is 4 in addition to 9?